Отборът на Мерцедес ще опита да осигури на пилотите си Люис

...
Отборът на Мерцедес ще опита да осигури на пилотите си Люис
Коментари Харесай

В Мерцедес се надяват да подобрят болидите на Хамилтън и Ръсел

Отборът на Мерцедес ще опита да обезпечи на водачите си Люис Хамилтън и Джордж Ръсел по-балансиран автомобил, увери техническият шеф Джейм Алисън.

В момента сезонът във Формула 1 в пауза до 30 април, когато ще се организира надпреварата за Голямата премия на Азербайджан, поради отпадането от календара на Гран при конкуренцията в Китай.

Седемкратният международен първенец Люис Хамилтън, който донесе първи подиум за отбора за сезона с второто си място в Австралия през предишния уикенд, неотдавна съобщи, че не се усеща обвързван с болида, а Ръсел дефинира колата като „ сакат кон “.

В Баку следва първото от шестте спринтови надпревари тази година, като не престават полемиките към намаляването на тренировките до единствено една в петък.

„ Спринтовите надпревари са заплащане за тимовете, чийто болид е подготвен за квалификациите, тъй като времето е малко в сходни уикенди “, съобщи Алисън.

„ В идващите няколко седмици ни следва да посетим някои по-различни писти и ще забележим дали това ще се отрази на представянето ни, а се надяваме на позитивно развиване “, добави той./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР